Hielspoor, Golfarm, Tennisarm, Smartphone-hand

Smartphone-arm of hand

Veel mensen hebben tegenwoordig last van wat men noemt de “Smartphone-arm of hand”. Een soort RSI-achtige pijn in de handen en armen door het overmatig gebruik van de smartphone en/of tablet. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling hiervan.

Hielspoor

Hielspoor is een andere veelvuldig voorkomende (meestal langdurige) blessure. Wij hebben een behandelmethode die razendsnel resultaat geeft. Bij ons duurt deze blessure geen half jaar tot je hersteld bent. In korte tijd loop je weer pijnvrij.

Golf -en Tennisarm

Ook deze blessures, welke vaak niet eens per definitie hoeven te ontstaan uit golf dan wel tennis, weten wij met snel resultaat te behandelen.

Rug- en nekklachten

De meest voorkomende klachten anno 2019 zijn lage rugklachten, nekklachten en sportblessures. Slechts een paar behandelingen en je loopt weer topfit de deur uit.

Ontspanningsmassage

Ben je kerngezond maar heb je een drukke baan en vind je een ontspanningsmassage heerlijk? Sharon masseert alle spanning uit je lijf. Je komt helemaal relaxed uit deze behandeling tevoorschijn.

Cupping

Cupping zorgt voor maximale doorbloeding in het bindweefsel. Het maakt het bindweefsel “los” van de onderliggende spierlaag en verwijderd afvalstoffen op een snelle manier. Misschien ken je het “cupping-effect” wel van de zwemmers tijdens de Olympische spelen: ronde donkerblauwe plekken op de huid. Dit effect is bij ons niet vaak aan de orde. Wij gebruiken siliconencups en combineren deze techniek met gewone massage.

Afspraak? Bel of app……;-) met:

Ed 0650919508   of  Sharon 0618037214