Nieuwe Gym geopend!

1 augustus! Nieuwe Gym en dus de nieuwe naam!

Rebirth Gym (voorheen: Dé Sportschool) is ontstaan uit de noodzaak tot hervorming veroorzaakt door corona. De verplichte sluiting heeft ons tot herbezinning gebracht en onze kijk op het sporten geheel veranderd in de positieve zin. Rebirth is volgens ons de naam die daar het beste bij aansluit. Onze nieuwe inzicht in de huidige omstandigheden bestaan uit meer aandacht voor het individu in diverse vormen:

-Personal Training: op dit moment mede door corona en de daaruit voortvloeiende groeiende behoefte om alleen te sporten bovenaan in de prioriteit bij de mensen en ook bij ons.

-Massages staan bij ons bekend als zeer goed en altijd snel resultaat. Bijna altijd kan je bij ons dezelfde dag nog terecht, of het nu ’s avonds of in het weekend is. Wij hebben een geheel nieuwe, veel grotere en professionele massageruimte gebouwd.-Door de nieuwe inrichting van onze Gym kunnen wij garanderen dat er de gehele openingstijd begeleiding en dus ook toezicht is.

-Het aanbod van workouts is qua omvang teruggebracht naar maximaal 12 personen, zodat er minder risico is op verspreiding van corona en meer aandacht voor de klanten tijdens de workouts. De Fitness is duidelijker onderverdeeld in 3 verschillende ruimtes naar doelgroepen en spiergroepen:

1. De fitnesszaal beneden is met losse gewichten, barbells en crossfitmogelijkheden ruimer dan ooit. Spiegels rondom de gehele zaal zijn hier aangebracht voor meer afgezonderde trainingsplekken.

2. De 1e fitnessruimte boven is hoofdzakelijk ingericht voor de rugspieren.

3. De 2e fitnessruimte boven is gericht op dames. De bil, -been, -en buikspieren staan hier voorop. Verder staat in deze zaal ook de meeste cardio-apparatuur.

Rebirth Gym ligt aan de weilanden en wij zetten zo vaak als het weer het toelaat alle rolluiken en deuren open. Hierdoor heb je het gevoel dat je eigenlijk buiten sport. Als de temperatuur goed is dan geven wij de workouts zoveel mogelijk in de open lucht op de grote parkeerplaats.

Tot ziens in Rebirth Gym!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *